PROVENSÁLSKÁ PIZZA.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: Těsto: 300 g polohrubé mouky, 1 lžička kypřícího prášku do pečiva, 20 g droždí, trochu soli, 4 lžíce oleje nebo rozehřátého rostlinného tuku, 2 vejce, 200 ml vody, špetka cukru. Náplň: několik lžic paprikového kečupu nebo rajčatového protlaku promíchaného se lžící hořčice, 2 cibule, 3 rajčata, sůl, 100 g uzeného masa, 2 papriky, 1 malý pórek, 150 g sýra Blaťácké zlato. POSTUP PŘÍPRAVY: Droždí rozmícháme s cukrem a 2 lžícemi vlažné vody. Necháme ho vykynout a potom přidáme do mouky předem promíchané s práškem do pečiva. Přidáme tuk, 1 vejce, trochu soli a vlažnou vodou v míse zaděláme hladké těsto jako na koláče. Necháme ho na teplém místě vykynout a potom vytvarujeme menší koláčky, na které dáme náplň, opět je necháme vykynout a ve středně teplé troubě na pomaštěném plechu je potřené druhým vejcem upečeme. Náplň: dno koláčů potřeme kečupem nebo rajčatovým protlakem promíchaným s hořčicí. Potom posypeme na kolečka nakrájenou cibulí, rozprostřeme na kolečka nakrájená rajčata, osolíme a posypeme nadrobno rozsekaným uzeným masem a očištěnými paprikami. Opět pokapeme kečupem nebo protlakem s hořčicí a poklademe očištěným na drobné kousky nakrájeným pórkem. Necháme v dobře vyhřáté troubě zapéci, posypeme na kostičky rozkrájeným sýrem a dopečeme.

PROVENSÁLSKÁ PIZZA. PROVENSÁLSKÁ PIZZA.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1384 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz